EXCLUSIV! David Neacșu a câștigat 100.000 de lei la „Batem Palma?”: „Nu vreau să par arogant, este o sumă foarte mare pentru oricine, dar…”

03 05. 2024, 14:27

David Neacșu a câștigat 100.000 de lei la „Batem Palma?”, în ediția de aseară a emisiunii de la Pro TV! Exploratorul este, de altfel, și primul câștigător din cele trei sezoane de “Batem Palma?” al marelui premiu de 100.000 de lei.

Reporterii CIAO.RO au stat de vorbă cu câștigătorul marelui premiu al emisiunii prezentate de Cosmin Seleși, în fiecare seară, de luni până vineri, de la 18:00, la Pro TV. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

David Neacșu a câștigat 100.000 de lei la „Batem palma?”: „Am acceptat participarea mea la emisiune fără să iau în calcul un eventual câștig”

David Neacșu ne-a dezvăluit nu a venit la emisiune cu așteptări și oricum era decis meargă până la capăt, indiferent de câștig. Și iată, a reușit ia premiul de 100.000 de lei. Despre planurile lui de viitor, concurentul „Batem palma?” ne-a vorbit în interviul de mai jos.

S-a mai întâmplat ca suma de 100.000 lei să fie în cutia celui care juca, dar nimeni nu a mers până la capăt. Ce te-a diferențiat de ceilalți?

Nu vreau să par arogant, este o sumă foarte mare pentru oricine. Dar am acceptat participarea mea la emisiune fără să iau în calcul un eventual câștig. Si mă gândesc că poate și această lejeritate și lipsa de presiune m-au ajutat și nu am acceptat nicio ofertă a Băncii.

Povestește-ne puțin despre atmosfera de pe set, cum a fost relația cu ceilalți concurenți?

Nu știu cum să explic, dar după prima zi de filmare, am descoperit că am foarte multe în comun cu acești oameni. Fiecare, în parte, este un lider în domeniul din care vine. Am fost trist când am plecat din emisiune, în ciuda faptului că plecam acasă cu cel mai mare premiu.

„Nu am plecat cu nicio așteptare, știam că o să merg până la capăt, indiferent de câștig”

Cu ce așteptări ai pornit în emisiune? La ce sumă te gândeai când ai văzut că vei juca?

Nu am plecat cu nicio așteptare, știam că o să merg până la capăt, indiferent de câștig. Cum ar fi fost să mă întorc de pe un munte, în expedițiile mele, fără un motiv bine întemeiat? Psihicul meu este cumva antrenat pentru limitele extreme.

Ce face după ce a câștigat marele premiu la „Batem Palma?”

Ce planuri ai pentru următoarea parte a anului? Poveștile tale din emisiune au fost extrem de interesante.

Următoarea parte a anului mă va găsi în Muntele Olimp din Grecia, în teritoriile de nord ale Canadei, în Chile& Argentina, în jungla din Venezuela. Si între ele, prin Delta Dunării, prin munții noștri frumoși. Si, bineînțeles, în vacanțele cu familia, la mare, munte și Deltă.

Foto: PR PRO TV